Postkort: Fra den 25.-28. maj var Essen (Tyskland) vært for IBRA

Fra den 25.-28. maj var Essen (Tyskland) vært for IBRA, en verdensfrimærkeudstilling under protektion af FIP (Fédération Internationale de Philatélie, det franske internationale filateliforbund). Mere end 3.000 udstillingsrammer med frimærkesamlinger blev præsenteret af samlere fra hele verden, før de blev bedømt af en international jury.

IBRA: Den Internationale Frimærkemesse vender endelig tilbage til Tyskland!

Den sidste begivenhed af denne type fandt sted for omkring 24 år siden (i 1999), i Nürnberg. Tingene har ændret sig meget i indsamlingens verden i de sidste to årtier: Mens det dengang stadig var en kamp at sikre, at postkort også kunne vises på konkurrenceudstillinger, forekommer det i dag kun naturligt, at det skulle være tilfældet. Som en del af IBRA vil 15 exceptionelle kollektioner blive vist, heraf 8 fra Tyskland. Andre udstillere kommer fra Irak, Australien, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Portugal og Estland.

Som det kan ses, er postkortindsamling en absolut international passion, og det er dejligt at se, at dette samlerdomæne nu indgår som en integreret del af store udstillinger. Vi håber, at en stor begivenhed som IBRA vil hjælpe med at fremme vores passion og tiltrække endnu flere samlere!

Læs hele artiklen her

-233D -19T -25M -16S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED