Polar filateli    

Hvis nogen undrer sig over, hvad det kan være, har de chancen for at blive klogere på det d. 1 november. Hvis man kan undvære at sidde klistret til fjernsynet og høre på valgflæsk denne valgaften fra 22-23, har man mulighed for at høre den største ekspert på området, Hal Vogel. Han er en velestimeret dommer, forfatter til den ultimative bog om Polarfilateli, forfatter til over 250 artikler om dette samleområde.

I august måned blev han tildelt den meget anerkendte pris, The Luff Award for ”distinguished philatelic research” gennem mange år. The er det anerkendte Smithsonian National Postal Museum, der har opfordret ham til at holde det, de kalder årets gæsteforedrag.

Foredraget sendes live på ZOOM, og for at få adgang skal man registrere sig for at få tilsendt koder og dermed adgang til foredraget. Man skal naturligvis også have downloaded det gratis program ZOOM. Registreringen kan foretages på denne adresse: https://blog.delcampe.net/en/national-postal-museum-to-host-maynard-sundman-lecture-lecture-focuses-on-polar-philately-and-the-wilkes-antarctic-expedition/ , hvor man kan læse mere om Hal Vogel og arrangementet.

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Fremmede mærker på danske forsendelser

På udstillingen Den Muntre i Hornslet i efteråret 2023 var der et enrammes eksponat med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED