Du kan stadig nå at udstille på “Philos 2023”

Holstebro Filatelistklub’s 90 års Jubilæums-Klubudstilling  ”Philos 2023”.

Kære Filatelist-kolleger
I weekenden d. 7.-8. oktober 2023 afholder Holstebro Filatelistklub en 90-års Jubilæums-Klubudstilling i Mejrup-Hallerne v. Holstebro.

Udstillingsudvalget for “Philos 23” oplyser at der stadig er ledige rammer, hvis du ønsket at tilmelde din samling til udstillingen.
En sådan autoriseret Klubudstilling er efterhånden sjældent forekommende i Danmark, og giver alle filatelister mulighed for at deltage, vise deres frimærkesamling offentlig frem, og få den bedømt af DFF’s autoriserede dommer.
En klubudstilling er nederste trin på stigen til højere niveauer af officielle udstillinger, og får din frimærkesamling 60 eller mere kvalificerer du dig til næste trin på stigen, som er en National udstilling.

Holstebro Filatelistklubs autoriserede 90-års Jubilæums-Klubudstilling har en kapacitet på 200 udstillingsrammer, hver med 16 stk. A4 udstillingsplancher.

Benyt én af de sjældne lejligheder til at fremvise og få bedømt den frimærkesamling af DFF’s autoriserede dommere.

Hvis du i forbindelse med udstillingen ønsker at få vurderet din samling, vil der også være mulighed for det, da der på udstillingen sammen med frimærkehandlere også vil være et Vurderings- og Auktionsfirma til stede.

Klubudstillingen omfatter følgende udstillingsklasser:

a) Traditionel
b) Posthistorie
c) Helsager
d) Tema
e) Åben klasse
F) Postkortklasse

Har du interesseret, og har du spørgsmål, så kontakt udstillingens formand Ove Bjerrum på mail: ok.bjerrum@email.dk eller på tlf. 30950194

N.B. Yderligere oplysninger om autoriserede frimærkeudstillinger, og regler for disse, kan findes på DFF’s hjemmeside som du finder her

Du kan hente udstillingens anmeldelsesskema som Word fil her

Du kan hente udstillingens anmeldelsesskema som PDF fil her

af udstillingsudvalget for “Philos 2023”

Hvis du på klubudstillingen “Philos 2023” opnår minimum 60 point for dit eksponat, har du mulighed for at gå videre og udstille på en nationaludstilling.

Nationaludstillingen “Den muntre” der afholdes af Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub i dagen 4-5 november 2023, har på forhånd reserveret X antal rammer til udstillere der på “Philos 2023” opnår de krævede 60 point og som ønsker at gå videre til en nationaludstilling.
Selv om Nationaludstillingen “Den muntre” allerede har meldt alt udsolgt hvad rammer angår, så er det stadig muligt at blive skrevet på en venteliste i tilfælde af at nogle melder fra, eller at der er samlinger ikke opnår de krævede 60 point. De evt. ledige rammer vil blive tilbudt efter først-til mølle princippet.
Alt du skal gøre er at kontakte udstillingsformanden på “Den muntre” og meddele at du gerne vil udstille på Nationaludstillingen, såfremt at du på “Philos 2023” opnår de krævede 60 point og hvor mange rammer du i givet fald ønsker at reserverer.

Hovedsponsorer for Nationaludstillingen “Den muntre”

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED