Mangler du inspiration til, hvor du kan hente viden om dansk posthistorie?

Så er der hjælp at hente på Dansk Posthistorisk Selskabs hjemmeside.
Sådan lyder overskriften på et Facebook opslag fra Dansk Posthistorisk Selskab, og jeg skal da også lige love for, at der er hjælp at hente.
To af selskabets medlemmer Bo Bjerre Jacobsen og John Buur Christiansen har netop på foreningens hjemmeside offentliggjort en meget lang liste over litteratur, som alle der interesserer sig for posthistorie kan drage stor nytte og inspiration af.
Men er det da ikke en liste, der er forbeholdt medlemmer af Dansk Posthistorisk Selskab vil nogen sikkert spørge. Men nej, det er en liste der er lagt ind på den åbne del af selskabets hjemmeside og dermed frit tilgængelig for alle.
For som der også står i opslaget:

Vi håber, at foreningens medlemmer og alle andre, der interesserer sig for dansk posthistorie, kan bruge oversigten som inspiration, når de skal finde bøger og andet kildemateriale i forbindelse med behandlingen af deres posthistoriske materiale.

Fra djursfilteli.dk skal da også lyde en stor tak til både Bo og John og Dansk Posthistorisk Selskab, for det kæmpe arbejde de hermed deler med alle os andre der interesserer sig for dansk posthistorie, og forhåbentlig giver andre lyst til at gå i gang med at samle posthistorie.

Du vil fremover kunne tilgå litteraturlisten fra https://djursfilateli.dk/bibliotek/

Ligesom den også kan tilgås på linket https://dphs.dk/litteraturliste-2023/

Af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Den, der ager med stude…..

Helt tilbage fra 1700-tallet har det franske postvæsen haft den service, der hedder poste restante. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED