Hvis du også går med en drøm om at udstille din samling, så har Danmarks Filatelist Forbund et rigtig godt tilbud til dig

Udstillerskole i Holstebro
Mange frimærke- og postkortsamlere overvejer at udstille, men mangler måske lige det sidste til at komme i gang med opsætningen.

Mange spørgsmål trænger sig på f.eks.:
• Hvordan vælger jeg, hvad der skal udstilles?
• Hvilke udstillingsklasser er der, og hvad er reglerne for de enkelte klasser?
• Hvor mange rammer skal jeg udstille?
• Hvordan sætter jeg min samling pænt op?
• Hvordan kommer jeg i gang?
osv.
Hvis du også går med disse overvejelser, så skulle du måske overveje at tilmelde dig på Danmarks Filatelist Forbunds udstillerskole.

Da der i 2023 afholdes udstilling i Holstebro, er det helt oplagt at arrangere en udstillerskole her. På skolen kan du blive inspireret til at udstille, og du kan efter skolen nå at få opsat et eksponat til ”Philos 23”. (Bemærk, at tilmeldingsfristen er 14. april 2023). En tilsvarende udstillerskole blev afholdt i Odense i januar 2020 og Birkerød i november 2022 med stor succes.
Nu inviterer DFF’s udstillingsudvalg i samarbejde med Dommerkollegiet og Holstebro Frimærke Klub til udstillerskole, hvor alle dine spørgsmål kan blive besvaret. Skolen afholdes:
Lørdag, den 29. april 2023 kl. 10.00 – 15.00 i
Mejrup-hallerne, Elkjærvej 26 ,7500 Holstebro

På mødet vil de to erfarne dommere Søren Juhl Hansen og Per Friis Mortensen fortælle om, hvor-dan du kan eller ikke kan udstille. De aktuelle reglementer vil blive gennemgået, så udstilleren er klædt bedre på til at præsentere sit eksponat bedst muligt. Per er ekspert i traditionel filateli og posthistorie, mens Søren ved alt om tema, åben klasse og postkort.

Eftermiddagen blive opdelt og målrettet mod enten traditionelle/posthistoriske eksponater eller åben klasse/tema-/postkort-klasserne. Vi kigger på flest mulige af medbragte egne eksponater. Deltagerne opfordres til at medbringe egne eksponater – også meget gerne de første sider, I er ved at sætte op, men hvor eksponatet ikke er færdigt. Så vil vi forsøge at se på så mange af de medbragte eksponater som muligt og komme med ideer og forslag.
Undervejs vil der blive god tid til spørgsmål.
Kurset er primært rettet mod nye eller næsten nye udstillere, men alle interesserede er velkomne.

Tilmelding
Deltagergebyr er 340 kr. inkl. frokost og kaffe med brød formiddag og eftermiddag. Ved mindst 20 deltagere bliver deltagergebyret 300 kr.
Opkrævning sendes til deltagerne umiddelbart efter tilmeldingsfrist.

Tilmelding og nærmere oplysninger ved henvendelse til undertegnede på mail til pal-le.offersen@hotmail.com. Tilmelding skal ske SENEST 14. april 2023 (gerne tidligere).

Ved tilmelding bedes følgende oplyst: navn, adresse, mail, telefon, klub og A-medlemsnummer, bekræftelse på, at kontaktoplysninger må deles med andre deltagere, samt udstillingsområde(-r) og oplysning om eventuelle tidligere udstillinger. Vedhæftede tilmeldingsblanket kan anvendes.
Skolen arrangeres kun ved mindst 15 deltagere, og der er deltagerloft på 25 deltagere.
Yderligere oplysninger vil blive lagt på danfil.dk ultimo oktober, så du kan holde dig orienteret der.
Skulle du have et spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail.
Vi ser frem til nogle lærerige og hyggelige timer i Holstebro.

Med venlig hilsen
på vegne af DFF’s udstillingsudvalg

Palle Offersen
mail: palle.offersen@hotmail.com
Slørhatten 35, 5220 Odense SØ
Tlf. 40 22 19 85

Hent info siden om udstillerskolen og tilmeldingsskema her

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED