H.J Rasch holder stadig ved

For ikke så mange år siden var der en sand underskov af auktionshuse, som udsendte kataloger med deres tilbud. Der er ikke mange tilbage, kun de store ser ud til at overleve. To ting har især tæret på lysten til dette erhverv – trykkeomkostninger af katalogerne og sidst men ikke mindst de stejlt stigende portopriser. Når man dertil lægger at leveringstiden på kataloget kan være så lang at auktionen er overstået, når kataloget omdeles, så kan det ikke undre. Et af de mindre firmaer hoster dog stadig fanen højt.

H.J. Rasch i Faaborg har udsendt sit farvekatalog med 373 lots, der skal bortauktioneres 25. september. Alle lots er stort set det danske område, inkl. Grønland, Færøerne og DWI. Der er et par afstikkere til andre europæiske land og til USA.

Der er flere flotte, gamle, danske breve fra skillingsperioden. Som sædvanligt kan Rasch også levere enkeltmærker med bulls-eye afstemplinger.  Sobert og flot lavet, så støt en af de sidste mindre auktionshuse, som nu har sin 117. auktion. Kataloget kan fås på deres adresse Svendborgvej 106 C, 5600 Faaborg.

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED