Frimærkeklub inviterer de frivillige til STOR fest

VEJLE: Godt en snes nye medlemmer er et direkte resultat af Vejle Frimærkeklubs store udstilling, Nordia 2017 i Spektrum Vejle og DGI Huset i efteråret.

15 meldte sig ind i klubben på selve udstillingen, resten er kommet til i slipstrømmen af udstillingen, fortæller Jan Drejer, formand for Vejle Frimærkeklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen….

I det hele taget har Vejle Frimærkeklub fået mange roser fra frimærkefolk fra Australien til USA for de tre dage med den store frimærkeudstilling, som klubben gennemførte på fornem vis med hjælp fra 95 frivillige hjælpere.

Nu siger frimærkeklubben tak for hjælpen til de frivillige og deres mænd/ koner med en fest lørdag 24. februar på Syddansk Erhvervsskole, Boulevarden 36.

Penge og råd til at holde fest for frivillige

-Vi har opnået alle de mål, vi satte os i forbindelse med udstillingen. Økonomisk løb udstillingen sådan rundt, og der er råd til at holde en god fest med mad, drikke og underholdning for de frivillige akkurat, som vi havde ønsket, siger Jan Drejer.

Han er glad for de mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

-En norsk kvinde, som var ledsager til en frimærkehandler, sagde til mig, at udstillingen i Vejle er den bedste nogensinde.

Hun havde ikke kedet sig et sekund, og hun havde slet ikke nået at opleve alt dét, hun ville, fordi der var så meget at fordybe sig i, fortæller Jan Drejer.

Frimærkeklubben holder nu sine sædvanlige velbesøgte klubmøder og puster ellers ud i hælene på den store udstilling.

Næste gang, der er en stor frimærkeudstilling i Vejle, er i 2021, når klubben fylder 60 år.

” Vi har opnået alle de mål, vi satte os i forbindelse med udstillingen. Vi har fået flere medlemmer, og økonomisk er der råd til at holde en god fest med mad, drikke og underholdning som tak til de frivillige.

 

JAN DREJER, FORMAND FOR FRIMÆRKEKLUBBEN

  • Jan Drejer, formand for Vejle Frimærkeklub: -Vi vil gerne sige tak for hjælpen til de mange frivillige hjælpere og deres mænd/ koner for det store arbejde, de udførte i forbindelse med udstillingen. Det gør vi med en fest. Arkivfoto: Martin Ravn
  • Frimærkefolk fra hele verden har rost Vejle Frimærkeklub for den store udstilling, som de kalder den bedste nogensinde. Arkivfoto: Michael Svenningsen
  • Vejle Frimærkeklubs formand, Jan Drejer åbner Nordia 2017 i Spektrum Vejle. Udstillingen blev en stor succes, og nu siger udstillingsudvalget tak til de mange frivillige hjælpere med en fest. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Om Redaktionen

Se også

Fremmede mærker på danske forsendelser

På udstillingen Den Muntre i Hornslet i efteråret 2023 var der et enrammes eksponat med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED