En af årets største filatelistiske højdepunkter

Dansk Posthistorisk Selskab fylder 50 år i 2022, og i den anledning udtaler selskabets formand Palle Offersen

Til næste år er det 50 år siden at Dansk Posthistorisk Selskab blev stiftet, og det vil blive fejret med en række aktiviteter, udtaler Palle Offersen der er formand for selskabet.

Det vigtigste er nok vores jubilæumsudstilling POST`22 – som vi i dagene 26.-27. marts 2022 afholder i Hornslet Hallen på Djursland i samarbejde med Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet Frimærkeklub.

Vi tror på, at udstillingen bliver et af de absolutte højdepunkter i 2022 for dansk filateli, fortsætter Palle Offersen.
Udstillingen kommer til at omfatte i alt 200 rammer med alt det bedste, der kan fremvises af samlinger med tilknytning til dansk Posthistorie.

Derudover vil der være 10 stande med handlere fra både ind- og udland, ligesom der også vil blive afholdt en række posthistoriske foredrag, og andre posthistoriske aktiviteter.
Ligesom der også vil blive afholdt den traditionelle festmiddag lørdag aften.

Alt sammen noget der løbende vil blive offentliggjort meget mere om, efterhånden som arbejdet skrider frem, og vi nærmere os selve udstillingsdagene.

Selve udstillingen der er ment som en propaganda udstilling for det at samle Posthistorie, bliver uden bedømmelse af eksponaterne.

Emnemæssigt er det planen, at udstillingen skal vise samlinger både fra Danmark, Slesvig-Holsten, Færøerne, Grønland, Island og Dansk Vestindien, samt samlinger med tværgående emner som skibspost, luftpost og krigspost, men alt sammen med en relation til dansk Posthistorie, oplyser Palle Offersen.

Så mon ikke vi alle sammen godt så småt kan begynde at glæder os til et brag af en Posthistorisk udstilling i dagene 26.-27. marts 2022.

Af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED