Fantastisk tilmelding til “Den muntre”

Lige da vi havde lukket for tilmeldingen til ”Den muntre” kom der en meget interessant tilmelding af et 8 ramme eksponat fra England.

Det var en vis hr. K. Charles, der tilmeldte dele af den berømte samling, som har været i hans slægts eje gennem mange år.

Aftalen der er et resultat af et dygtigt arbejde af en af udstillingens spindoktorer, kom i hus få timer efter at udstillingen allerede havde meldt ud at alt nu var udsolgt.

Udstillingsudvalget blev efterfølgende enige om at optaget eksponatet, selv om der allerede var udsolgt af rammer. Vi kunne simpelthen ikke sige nej til denne enestående chance, vi hermed fik for at vise en del af denne samling, som ikke har været vist for offentligheden i rigtig mange år.
Vi var efterfølgende nød til at trække lod om, hvilken af de tilmeldte samlinger, der skulle vige pladsen, og det blev desværre en af de store danske guldsamlinger. Vi har endnu ikke meldt ud hvilken samling der desværre må vige pladsen – skal have samlet mod først, men vil gøre det snarest.

Eksponatet fra England består af 7 rammer med klassiske mærker fra Commonwealth landene, samt en ramme med de nyudgivne engelske kong Charles 3. mærker.

Mest spændende er det, at K. Charles har meddelt, at han selv vil være tilstede i Hornslet Hallen under opsætningen af samlingen.
I den sammenhæng efterlyser vi nogen, der har en rød løber billigt (for vi er jo jyder) til salg.

Søren Chr. Jensen, udstillingsformand

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED