Fåborg kalder igen for 111. gang

Der er stadig nogen, der sælger frimærker. Enkeltmærker, og i god kvalitet Auktionshuset H. J. Rasch afholder sin auktion nr. 111 den 1. november. Kataloget er udsendt, helt i farver og med 1148 lots, som sættes under hammeren. Auktion nr. 111 vidner om, at det efterhånden er et gammelt, hæderkronet firma, som trods turbulens på frimærkemarkedet, stadig eksisterer.

Det skyldes sikkert det fokus, som firmaet altid har lagt: Vi er ikke de billigste, til gengæld sælger vi kun 1. klasses varer, ikke i det lave spekter og heller ikke i det helt høje område. Denne strategi synes at virke. Opråbspriserne er fra 50 kr. og for de flestes vedkommende op til 1000 kr. Enkelt lots op til en 5-6000 kr., men det er undtagelsen.

Som sædvanligt er der mærker, breve og samlinger fra det meste af verden, og som noget tilbagevendende på Rasch’s auktioner en rækker frimærker med bulls eye afstemplinger. Flere af disse mærker er set gå op i mange gange katalogprisen for den virkelig gode afstempling.

Hører man til dem, der gerne vil samle en god Danmarks- eller Skandinavienssamling, så kan man her finde frimærker, der kan sættes ind i de tomme huller, og er ens trang mere til breve, så kan man også her få stillet sin lyst, som fx det smukke 2 RBS brev, der pryder katalogets forside

Kataloget fås på adressen Svendborgvej 106 C, 5600 Fåborg eller se www.rasch-frimaerker.dk, hvor de også udbyder en række varer i god kvalitet.

af/Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED