Et stemningsbillede fra en hyggelig og lærerig dag på Djurslands Filatelistiske Højskole

Så er en hyggelig og lærerig dag igen skrevet ind i historien om Djurslands Filatelistiske Højskole.

Dagen i dag bød på to så forskellige foredrag som ”Generationsskiftet af min samling” hvor Erik Vermeij fortalte om alle de juridiske problemer der kan opstå, når vores samlinger på den ene eller anden måde skal overgå til næste generation.
Dagens andet foredrag stod Ebbe Eldrup for, hvormed han fortsatte med 2. del af historien om ”Island”, en historie han påbegyndte i sidste sæson, hvor vi havde fornøjelsen af at høre den første del af foredraget om de islandske frimærker.

Så da dagen sluttede kl. 15:30, kunne alle de fremmødte deltagere i dagens Højskole, endnu engang tage hjem efter en hyggelig dag med en masse ny viden i bagagen

Fra Højskolen side skal der lyde en stor tak til dagens to foredragsholdere og til samtlige fremmødte højskole deltagere.

Den næste højskoledag er den 2. november, hvor Henry Christensen kommer og fortæller om ”Klassisk Danmark”  og Gunnar Dahlstrand fortæller om ”Moderna svanska förfalskningar” hvilket du kan læse meget mere om i Djurslands Filatelistiske Højskoles program som du finder her

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED