DJURS 2020 i Hornslet 28.-29. marts

Udstillingsudvalget har afholdt det næstsidste møde inden den forestående udstilling DJURS 2020.

Udvalget oplyser at alt det praktiske, og alle aftaler nu er ved at være på plads, til at byde udstillingens udstillere, dommere og gæster velkommen til en ny oplevelse på Djursland i dagene 28. – 29. marts 2020.

Det er også igen i år gourmetklubben “Delicacy”, der står for den kulinariske oplevelse i forbindelse med udstillingens palmares, der afholdes lørdag aften.
“Delicacy” er navnet på gourmetklubben som også i forbindelse med DJURS 2019, havde ansvaret for den eksklusive 4-retters gourmet middag.
Ikke mindre end to af gourmetklubbens medlemmer er også medlem af Hornslet FrimærkeKlub. Det handler om Bent Lerke Kristensen og Egon Pedersen.
“Delicacy” er et hold bestående af 20 modne herre, der i gennem de sidste 20 år har mødtes en gang om måneden på Marienhoffskolen i Ryomgård for at dyrke deres fælles interessen for madlavning.
Prisen for at deltage i udstillingens palmares er kun 300,00 kr. pr person incl. drikkevare, en oplevelse du ikke må snyde dig selv for.
Udstillingsudvalget er også glad for at DFFs dommerkollegie igen i år, har valgt at afholde deres årlige dommermøde på Djursland i forbindelse med DJURS 2020.
Så alt skulle være ved at være klar til at byde udstillere, dommere og besøgende velkommen til at par hyggelige dage i Hornslet i forbindelse med afholdelsen af klubudstillingen DJURS 2020 i dagene 28.-29. marts.
Udstillingsdvalget oplyser, at de igen i år har lagt sig i selen for at skabe Danmarks hyggeligste klubudstilling.

Om Erik Sørensen

Se også

Den, der ager med stude…..

Helt tilbage fra 1700-tallet har det franske postvæsen haft den service, der hedder poste restante. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED