Dansk Posthistorisk Selskab er kommet på Facebook

Dansk posthistorisk Selskab har oprette en Facebook-gruppe “Dansk Posthistorie”, og har dermed udfyldt et længe savnet behov for et debat forum og et videndelingssted for samlere af dansk posthistorie.
I forbindelse med offentliggørelsen af den nye gruppe udtaler selskabets formand Palle Offersen følgende:

DPHS GÅR PÅ FACEBOOK – ”DANSK POSTHISTORIE”

På bestyrelsesmøde den 15. april 2021 besluttede vi, at DPHS skal have sin egen Facebook-gruppe under navnet ”Dansk Posthistorie”. Siden bliver et supplement til hjemmesiden, som vi samtidig vil udvikle yderligere og styrke. Facebook-gruppen skal fange nogle af de posthistoriske aktiviteter, der i dag ses på andre FB-grupper og rendyrke posthistorien, og vi håber herved at få kontakt til nye mulige medlemmer.

Da aktiviteterne i ”Forum” på hjemmesiden reelt er gået i stå, og vi kan se, at de fleste spørgsmål løses via diverse Facebook-grupper, vil vi samtidig nedlægge denne del på hjemmesiden og samtidig opfordre til, at medlemmerne (flittigt) bruger den nye platform til posthistorisk debat.

I forbindelse med opstart af vores nye hjemmeside for ca. fire år siden satte vi den gamle ”Brevtabase” på pause efter en del år uden aktivitet. Tankerne bag Brevtabasen vil vi gerne have genoplivet i den nye Facebook-gruppe, så vi kan lægge interessante forsendelser eller andre posthistoriske dokumenter op til fremvisning, spørgsmål eller diskussion.

Alt i alt er det vores mål, at vi får en aktiv Facebook-gruppe, hvor medlemmerne og andre med interesse for dansk Posthistorie vil bidrage med indlæg, debat osv. Hvis vi alle gør en indsats, kan det blive en fantastisk platform for posthistorien.

Gruppens formål er posthistorisk information og vidensdeling. Har du fundet noget interessant, som du vil dele med andre samlere, har du brug for hjælp til analyse af en forsendelse, en portotakst, et drilagtigt stempel, en uforklarlig postrute osv., eller vil du debattere et posthistorisk emne, så er dette det rette sted.

Facebook-gruppen kan også bruges til skabe kontakter til andre samlere.

I det kommende år vil vi også bruge Facebook til at give små ekstra historier vedr. POST ’22 og andre jubilæumsaktiviteter. Alle de væsentlige nyheder kommer uændret op her på hjemmesiden.

Som nævnt besluttede vi også på bestyrelsesmødet, at vi vil videreudvikle og styrke hjemmesiden. Det arbejder vi videre med, og vi vil løbende informere yderlige herom på hjemmesiden.

Du kan følge linket til Facebook-gruppen her: Dansk Posthistorie | Facebook

Palle Offersen. formand

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED