Danmarks Filatelist Forbunds Guld-nål gik til to medlemmer af Djurslands Filatelistiske Højskoles bestyrelse

Danmarks Filatelist Forbunds hæderstegn i Guld tildeles medlemmer som en særlig hædersbevisning for en særlig indsats til gavn for DFF. På repræsentantskabsmødet den 29. september 2018 blev hele to hædret med denne finde nål og synlige bevis som æresmedlem af forbundet.

Hans Urbak og Erik Sørensen blev hædret med tildelingen af DFFs guldnål og dermed et æresmedlemsskab af Danmarks Filatelist Forbund. I sin begrundelse for tildelingen af de Guld-nålene sagde DFFs formand Niels Kristian Hansen bl.a.:

Et par personer, som har gjort en særlig indsats igennem mange år. De har gjort noget som jeg er rigtig gladglad for, som jeg ønsker at mange flere tog op.
Posthistorisk Selskab er nu begyndt på noget, som lugter lidt af det samme, nemlig at lave Højskole. Et sted hvor men kan fordybe sig over et længere forløb. For noget de også er meget aktive oppe med at lave, nemlig klubudstillinger, de har en fantastisk flow i dem. Jeg kunne læse op mange af de ting de mennesker har gjort.

Men det drejer sig om to personer, der igennem mange år har lavet en stor og meget vigtig indsats for vores hobby og vores synliggørelse.

Og der er mere sådan fordi hvis vi tog den ene så ville vi glemme den anden, så vi bliver nød til at lave et bunkebryllup og tage dem begge to, for hvem skal man sige er den vigtigste, er der Knold eller Tot, så blev det sådan at både Knold og Tot får en æresbevisning, og jeg ved i langt henne og jeg kunne læse mange ting op, men det vil jeg egentlig ikke, fordi deres navne, for de fleste burde sige alt, og hvis i ikke har gættet det allerede. Vi har set den ene her oppe allerede tidligere i dag, der har fremlagt et udmærket forslag, som jeg var glad for, nemlig Hans Urbak og Erik Sørensen.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED