Bulletin 2 og udstillingsplan for POST´22

BULLETIN NR. 2

Odense, den 14. juni 2021

Arbejdet mod en flot og spændende jubilæumsudstilling i weekenden den 26. og 27. marts 2022 forløber rigtig godt, og vi er allerede nået længere, end vi turde håbe.

Den 9. juni 2021 afholdt styregruppen koordinationsmøde, og her kunne vi konstatere, at alt kører planmæssigt.
Ekstra glædeligt er det, at vi i dag har modtaget brandmyndighedernes godkendelse af vores plan for udstillingshallen. Vi kan derfor nu sammen med denne bulletin vise indretningen af hallen.

Godt 200 rammer bliver udstillet, og der er sendt bekræftelser ud til de udvalgte udstillere. Endvidere har vi en mindre venteliste. Med de tilmeldte deltagere kan vi godt love, at der bliver meget at se på!

En enkelt, men til gengæld meget trist nyhed, ramte os for kort tid siden. En af vores handlere Göran Persson, Brevspecialisten, Göteborg, der havde givet tilsagn om en stand på udstillingen, er desværre gået bort. Göran vil blive savnet af os alle, ikke kun for hans enorme posthistoriske materiale, men også for hans store viden og reelle købmandskab. Æret være Göran Perssons minde.

Vi er i kontakt med Enigma, som vi har interessant drøftelser om nogle fælles aktiviteter i forbindelse med udstillingen. Dette og de mange planlagte aktiviteter vil vi løbende orientere om i senere bulletiner. Du kan endvidere holde dig orienteret på vores hjemmesider: www.dphs.dk og www.djursfilateli.dk samt på Facebook-gruppen ”Dansk posthistorie”.

Husk at reservere hele weekenden den 26. – 27. marts 2022.

På arrangørklubbernes vegne.
Palle Offersen, formand
Dansk Posthistorisk Selskab

Hent udstillingsplanen som PDF

Om Erik Sørensen

Se også

Den, der ager med stude…..

Helt tilbage fra 1700-tallet har det franske postvæsen haft den service, der hedder poste restante. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED