En kongelig affære.

Efter sidste lørdags succes udstilling DJURS 2019 som blev afholdt af Djurslands Filatelistiske Højskole i samarbejde med Hornslet FrimærkeKlub, havde Djurslands Filatelistiske Højskole i dag lørdag den 6. april det sidste møde i sæsonen 2018/2019.
På denne sidste højskoledag i denne sæson havde vi som sædvanlig to meget spændende foredrag på programmet.
Dagens første foredragsholder var Iva Mouritsen, der fortalte om sit fantastisk flotte åbenklasse eksponat ”A Royal Ménage á Trois and its Historical Consequences”. Et eksponat der fortæller historien om tre historiske personligheder, hvis liv under Christian VII regeringsperiode over Danmark og Norge, var sammenføjet i et tragisk scenario fuld af hemmeligheder, løgne, intriger og romantik.
Efter en formiddag med fortællingen om ”En kongelig affære” var det efter frokost Henrik Mouritsen der fortalte om tilblivelsen af, og om hvordan vi som filatelister vil kunne få glæde af det store og imponerende bog værk ”Dansk Posthistorie 1875-1907”, et bog værk som Henrik har arbejdet på de sidste 20 år.
Jeg tror godt jeg tør sige at hvis man, uanset om man samler traditionelfilateli, dansk posthistorie eller danske helsager, ikke allerede før foredrager havde bestilt bog værket, så var der helt sikkert en del som efter, at de havde hørt Henriks foredrag var klar over, at det er bøger som bør komme til at stå i mange filatelister bogreol.
Bøgerne der udkommet i forbindelse med udstillingen STOCKHOLMIA 2019, kan stadig og frem til den 15. april bestilles til en fordelagtig forsalgspris.

Samtidig med at Djurslands Filatelistiske Højskole slutter sæsonen 2018/2019, vil vi hermed også sige alle, det være sig både foredragsholdere og deltagere, en stor tak for jeres opbakning til Højskolen.
For uden jer ville der ikke igennem nu 32 år stadig være en Djurslands Filatelistiske Højskole.
Så endnu en gang tak for i år og på gensyn til september når vi åbnere dørene til en ny sæson 2019/2020.
Husk også at du allerede nu kan tilmelde dit eksponat til udstillingen DJURS 2020 som afholdes i dagene 28. – 29. marts 2019.
Du finder anmeldelsesskema til DJURS 2020 her

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED