Richard Wagner og svindel og humbug i skøn forening

Deltagerne på lørdagens møde på Djurslands Filatelistiske Højskole kan igen i dag se tilbage på at havde overværet to fantastisk gode foredrag.

Formiddagens foredragsholder Philip Rasmussen der fortalte om udstillingsklassen Open Philately, hvilket han gjord ud fra sit udstillings eksponat om komponisten Richard Wagner, og om begge emner udviste Phillip en meget stor viden og begejstring.

Eftermiddagens foredrag stod i svindlen og humbuggens tegn. Her var det Søren Chr. Jensen der ud fra titlen ”Ikke alt er sort eller hvidt i filatelien”.
I foredraget der var opbygget i to halvdele, hvor af den første halvdel var omkring forfalskninger set i et   historisk perspektiv, og en anden halvdel hvor Søren fortalte om forfalskninger, reparationer og forskønnelser af mere nutidigt materiale.
Efter og under begge foredrag var der rig lejlighed til at stille foredragsholderne uddybende spørgsmål.
Så mon ikke dagens 32 deltagere tog hjem med en god oplevelse i erindringen. 

af/DjursFilateli

 

 

Om Otto Kjærgaard

Otto Kjærgaard har skrevet frimærke artikler ugentligt til frimærkespalte i til Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad og Horsens Folkeblad i 26 år. Skrevet flere bøger om frimærker og posthistorie bl.a. Censuren under 2. Verdenskrig, 149 fortællinger fra Frimærkernes verden, 151 nye og 149 gamle fortællinger fra frimærkernes verden, Grindsteds Posthistorie og flere bøger om Grønlands posthistorie og utallige artikler i frimærketidsskrifter. Redaktør af Posthistorisk Tidsskrift. Tildelt Handlerforeningens Ærespris, Danmark-Medaillen fra Danmarks Philatelist Forbund og Danske Filatelisters Fællesfonds Æreslegat. Udstillet flere samlinger og tildelt guldmedalje både nationalt, nordisk og internationalt. Medlem af Århus Frimærkeklub, Københavns Philatelist Klub og æresmedlem af Dansk Posthistorisk Selskab. For blåt at nævne nogle af de væsentligste ting.

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED