Nedtællingen til forårets største filatelistiske begivenhed på Djursland er nu for alvor i fuld gang

Med kun godt 30 dage tilbage inden Hornslet FrimærkeKlub og Djurslands Filatelistiske Højskole byder velkommen til klubudstillingen DJURS 2020, er nedtællingen nu for alvor i fuld gang.
Udstillingsudvalget oplyser at de sidste detaljer i forbindelsen med udstillingen er ved at være på plads, så både udstillere, dommere og besøgende igen i år, kan se frem til en god oplevelse i forbindelse med Danmarks hyggeligste klubudstilling DJURS 2020.

Som tidligere nævnt her på hjemmesiden, så er der igen i år truffet aftale om, at det er gourmetklubben “Delicacy”, der står for den kulinariske oplevelse i forbindelse med udstillingens palmares.
Alle der deltog i sidste års palmares, ved hvilke kulinariske oplevelser der venter deltagerne, når DJURS 2020 lørdag aften afholder udstillingens palmares.

Da der må forventes rift om pladserne, vil det nok være klogt at tilmelde sin i god tid.
Prisen for at deltage i udstillingens palmares er kun 300,00 kr. pr person incl. drikkevare, en oplevelse du ikke må snyde dig selv for.
Tilmelding kan ske til Jørn Walther Pedersen på mail: jwp@pedersen.mail.dk

I tiden frem til åbningen af DJURS 2020 vil der her på hjemmesiden løbende blive præsenteret nogle af de eksponater, der vil blive udstillet på DJURS2020.

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED