Velkommen til en forrygende Posthistorisk dag

Kære Højskole og frimærke venner

Nu er der kun en lille uge til at vi søndag den 22. maj skal mødes til Posthistorisk Skole, en dag der er arrangeret som et samarbejde mellem Dansk Posthistorisk Selskab og Djurslands Filatelistiske Højskole.
Du har sikkert allerede på et tidligere tidspunkt modtaget en mail om lige netop denne dag, der på grund af Corona smitten, har været udskudt et par gange.
Men på søndag er det ganske vist at dagen bliver gennemført. Så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig denne forrygende posthistoriske dag, så kan du stadig nå det.
Alle der har deltaget i hele Højskole sæsonen er selvfølgelig på forhånd tilmeldt, men dage er åben for tilmeldinger for alle landets interesserede filatelister.

Jeg her netop i dag modtaget de tre foredragsholderes plan for afvikling af dagen, og jeg tror godt jeg kan love alle deltagerne en forrygende og spændende ”Posthistorisk Skoledag”, en dag hvor alle, både begyndere og de mere garvede, vil få helt ny og ikke tidligere offentliggjort posthistorisk viden med sig hjem.

Prisen for hele dagen er kun 250,00 kr. inkl. forplejning, som består af morgenkaffe med rundstykke, tre snitter til frokost + øl eller vand og eftermiddagskaffe med kage.

Tilmelding kan ske til mail: grenaaposthistorie@gmail.com eller på tlf. 24 89 02 52.

Du er også velkommen til at ringe hvis du gerne vil høre nærmere om dagen.

Du kan også læse mere om dagen på: https://djursfilateli.dk/vigtig-meddelelse-fra-djurjlands-filatelistiske-hoejskole/

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED