Præsentation af DjursFilateli.dk

Djurslands Filatelistiske Selskab står bag lanceringen af den nye hjemmeside på DjursFilateli.dk. En fælles portal for de lokale frimærkeklubber og højskolen på Djursland.

Den nye hjemmeside på DjursFilateli.dk følger de nye responsive standarder, hvilket betyder at hjemmesiden tilpasser enhver medieplatform (web, mobil og tablets).

Vi erfarer flere besøgende på DjursFilateli.dk bruger en smartphone eller tablets. Den 19. februar 2017 lancerede bestyrelsen for Djurslands Filatelistiske Højskole facebook-siden: fb.com/DjurslandsFilatelistiskeHojskole – den er medvirkende årsag til, at flere besøgende anvender smartphone eller tablets ex. iPad.

»Djurslands Filatelistiske Selskab skal etablere et højt informations, kommunikations- og samarbejdsniveau mellem bestyrelserne på tværs af afdelingerne og højskolen… DFS ønsker i samarbejde med højskolen og de lokale klubber, at sætte fokus på kendskabet til filateli i lokalområdet.«

(Uddrag af DFS’ vedtægter) 

 

ALT I EN HJEMMESIDE

I bestyrelsen af Djurslands Filatelistiske Selskab man haft stor fokus på, at få lavet en hjemmeside som opfylder de nye web-standarder.

‘HORNET’ Djurslands Samarbejde Frimærkeklubbers fælles medlemsblad bliver ikke længere trykt og omdelt til medlemmerne. I denne overgangsperiode har man kunne finde bladet i en online udgave, som ikke har været helt optimalt for medlemmerne pga. læsevenlighed. I forbindelse med lanceringen af nyt website bliver artikler, nyheder og arrangementer løbende opdateret. Det giver en større fleksibilitet for klubberne i forhold til ændringer i programmet og mulighed for mere beskrivelse af de enkelte klubaktiviteter.

LOKAL PR/BRANDING

De enkelte lokale frimærkeklubber på Djursland har hver deres egen sektion under DjursFilateli.dk med tilhørende klubbens egen identitet i form af logo.

DJURSLANDS FRIMÆRKEKLUBBER:

Derfor har vi med den nye hjemmeside fået implementeret, at sidens nyhedsopdateringer sker automatisk på flere Social Medier. I øjeblikket er det tale om:

FØLG OS:

DjursFilateli.dk – en fælles portal for højskolen og klubberne

Public Relation
BLIV MEDLEM
Presse & Presseklip
PRESSE 
Køb/Salg/PR
MEDLEMSFORUM 
 INDSEND
MATERIALE

 

 

Eksempler på features

Bestyrelsen i Djurslands Filatelistiske Højskole var i starten af februar på ‘bestyrelsesseminar i innovation’ – hvilket lyder flot og meget moderne. I hvert fald var vi samlet i et sommerhus i Fjellerup som Hans Urbak havde lånt.

Seminaret startede kl. 14,00, og i løbet af eftermiddagen og en lang aften/nat blev Højskolens historie og i sær fremtiden anskuet fra forskellige sider.
En af de ting der blev lagt stor vægt på var, en større synliggøreles af Højskolen og dens arbejde.


Derfor blev det bl. a. beslutter at Djurslands Filatelistiske Højskole skulle oprette en facebook side, hvilket hermed er gjort.
Det er meningen at siden, der er en åben side, ikke kun skal fungere som en informations side for Højskolen, men også som en debet side hvor alle kan komme med indlæg, der er relevante for Højskoles virke og fremtid.

Da siden jo er en åben side, er det bestyrelsen ønske, at alle vil bestræbe sig på, at der altid må blive holdt en sober og god tone på siden.

 

 

 

Djurslands Filatelistiske Højskole’s facebook-side blev taget godt i mod og hurtigt populær. Bestyrelsen beslutning om, at være synlig på de Sociale Medier er en del af strategien for, at nå ud til en yngre målgruppe.

 

 

Følg DjursFilateli.dk på de sociale medier

FACEBOOK // TWITTER // TUBMLR

Om Redaktionen

Se også

FRIM.DK/stream

Er du ikke på Facebook? Brug FRIM.dk/stream

Jeg møder en del som ikke er brugere af Facebook. Der er  mange sjove og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED