Ny hjemmeside med fremragende artikler

De, der har været inden for den organiserede filateli i nogle år, kender Ib Krarup, som i mange år var forretningsfører på forbundets kontor og en kendt figur, som mange kunne få en hyggelig snak med på udstillinger. Især er der et par ting, der gennem tiderne har interesseret Ib, nemlig Christin X tofarvet og så adressekort, hvor sidstnævnte er blevet til en bog, som varmt kan anbefales.

Ib Krarup interesserer sig dog for mange andre ting og har gennem tiderne skrevet mange fremragende, læseværdige artikler i DFT og andre tidsskrifter. Alt dette har han nu samlet på en hjemmeside: www.chrxtofarvet.dk. De områder han spænder over er mange, og han har derfor opdelt hjemmesiden på en enkel og meget overskuelig måde, så man hurtigt kan finde en artikel, der interesserer.

Ib meddeler, at han ikke har fået hele sin produktion lagt ind, og at han fremtidigt vil skrive nye artikler, som kommer direkte ind på siden. Siden er absolut et besøg værd og et godt sted at finde gode oplysninger. Det bliver spændende at følge siden, dens udvikling og de sikkert mange gode artikler, der vil dukke op.

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED