Hvordan beskriver jeg et brev i min samling

Spørgsmålet om hvordan man bedst beskriver et brev i sit eksponat, uanset om der er for at udstille sit eksponat eller ej, så er det altid rart at vide, hvad man skal lægge vægt på, når man beskrive et brev i sit eksponat.
Til at belyse dette emne, havde Karsten Jensen (medlem af dommerkollegiet) som lørdagens første foredragsholder på Djurslands Filatelistiske Højskole, tilrettelagt en workshop hvor deltagerne blev opdelt i hold, og herefter fik udleveret en forsendelse som så skulle beskrives, for så til sidst at blive gennemgået og diskuteret i fællesskab.
En workshop som jeg tror at alle fik stort udbytte af, og som der fra flere sider kom forslag om, at tilrettelægge et heldags foredrag om næste sæson.
Efter frokost var det Niels Jantzen der overtog podier, og med udgangspunkt i sit eget eksponat, holdt et foredrag om Kertemindes posthistorie, samt Odense-Kerteminde-Martofte jernbanen.

Så alt i alt havde de fremmødte igen en både lærerrig og hyggelig dag på Djurslands Filatelistiske Højskole, og fra højskolens side skal der da også lyde en stor tak til to meget velforberedte og veloplagte foredragsholdere.

Næste gang vi mødes på Højskolen er den 11. december, hvor vi først skel hører Søren Chr. Jensens foredrag om “Ruttebilbreve”, og derefter vil Ole Seistrup Fortælle om “Danske frankeringsmærker”
traditionen tro afsluttes sidste mødedag inden jul med Højskolens julefrokost.

Har du husket at tilmelde dig året julefrokost på Djurslands Filatelistiske Højskole

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED