Hornslet FrimærkeKlub 40 års jubilæum

Vi er i året 1978 hvor en lille kreds mødtes for at se om muligheden for at starte en Frimærkeklub i Hornslet. Der blev inviteret til møde på Den Gamle Kro.

Fremmødet af folk som samlede på frimærker gjorde, at det besluttedes at indkalde til stiftende generalforsamling.

År 2018 kan klubben derfor fejre sin 40 års fødselsdag. Klubben har gennem årene gjort opmærksom på sin eksistens takket være de bestyrelser, som har tegnet klubben. Særligt en person har betydet meget for klubben.

John Sørensen som har været formand gennem mange år, har virket som dommer på både nationale og internationale udstillinger, har som et af sine mål forsøgt at påvirke klubbens medlemmer til at udstille i både ind og udland.

Derfor har man set at Hornslet Frimærkeklub i forhold til sin størrelse er den klub der vel nok har haft flest udstillere. Derfor er det vel heller ikke så underligt at Hornslet FrimærkeKlub har været igangsætter til de klubudstillinger som nu breder sig til andre klubber. Det var for nogle år siden tendens til færre og færre klubudstillinger.

Derfor besluttede Hornslet FrimærkeKlub at man i stedet for dårligt besøgte byttedage ville arrangere en lille klubudstilling hvert andet år. Det har vist sig at denne ide har vist sig at være rigtig, og derfor har ideen bredt sig ud over landet, sådan at udviklingen har vendt sig til flere udstillinger.

Klubbens udstilling i 2018 vil markere sit 40 års jubilæum med endnu en udstilling.

Om Redaktionen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED