Den gamle og evig unge Højskole kom fra land i fin form.

Djurslands Filatelistiske Højskole indledte i går den 8. september den nye sæson 2018-2019, med to spændende foredrag.

Formiddagens foredragsholder var Søren Chr. Jensen der præsenterede sin ny udkommende bog ”Kom i gang med DANMARKS TOFARVEDE”, og fortalte om arbejdet med at skrive den. Bogen kan som tidligere nævnt, kun købes ved henvendelse til forfatteren eller DFF som har stået for udgivelsen af bogen.

Eftermiddagen stor Karsten Jensen for, med foredraget ”Traditionelle vs posthistoriske eksponater”.

Men sin baggrund som mangeårigt medlem af dommekollegiet indenfor DFF, fortalte Karsten om de forskelle der var på de to udstillingsklasser, og gennemgik de to klassers specialreglementer.
Det er klart, at det at holde et foredrag om udstillingsklasser og en gennemgang af udstillings reglementer, et sted som på Djurslands Filatelistiske Højskole vil medføre mange diskussioner, hvilket Karstens foredrag også gjorde.
Men netop gode og konstruktive diskussioner er også et af formålene med Djurslands Filatelistiske Højskole, for kun ved at diskuterer tingene bliver vi alle sammen bedre både som udstillere og filatelister.
Jeg tror roligt jeg kan sige, at alle havde en god og udbytterig dag på Højskolen.

På denne efter en meget lang og varm sommers første Højskoledag, deltog 25 personer og var således med til at indlede Højskolens 32. sæson 2018-2019.

af Erik Sørensen

 

 

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED