En sløv post?

Indrømmet, der kan være travlt op mod jul – og posten skal ud – og hastværk er som bekendt lastværk. Man må dog formode, at postbude er gode læsere, så de ved, hvor de skal aflevere brevene, eller hvis de er maskinsorterede i rækkefølge, at de lige tjekker, om det nu er det rigtigt sted, de afleverer posten. Det er ikke sket i dette tilfælde.

Adressaten på Vinkelvej 4 har med udråbstegn og bølgelinjer, gjort opmærksom på, at han ikke vil kendes ved dette brev, der skal til Svejbækvej 4. Den eneste lighed ved disse to adresser er da vist kun nummer 4, for ellers skulle det være vanskeligt at forveksle adresserne.

Postvæsenet erkender fejlen, sætter en label på, som jeg aldrig tidligere har set – måske fordi der ikke sendes så meget post i dag, at de ikke forveksler adresser?? De skriver endda det åbenlyse ”Afleveret på forkert adresse” med tre udråbstegn (jeg forstår ikke helt, at det skulle være så usædvanligt, at det kræver hele tre udråbstegn). Neden under i et felt skiver de 8602. Det er ikke et postnummer, så hvad mon det betyder, for vi er stadig i postnummer 8600? Kan nogen forklare det?

af Otto Kjærgaard

Har du husket at tilmeld dig til Posthistorisk Skole læs mere her

Om Erik Sørensen

Se også

VIGTIG MEDDELELSE FRA DJURSLANDS FILATELISTISKE HØJSKOLE !!

På grund af en uforudset forhindring for en af vore foredragsholdere, er vi fra Højskolens …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED