Djurslands Filatelistiske Højskole sæson 2019/2020

Selv og solen står højt på himlen og det er sommerferietid, så har bestyrelsen for Djurslands Filatelistiske Højskole arbejdet på højtryk med at tilrettelægge det nye program for den kommende Højskole sæson.

De sidste brikker en nu endelig faldet på plads, og vi kan så småt begynde at løfte sløret for programmet for 2019/2020, programmet vil igen i år blive et stjernespækket program med gode og kendte foredragsholdere fra både ind og udland.

Som en nyskabelse, og en dag som vi fra højskolens side glæder og meget til, vil Djurslands Filatelistiske Højskole i samarbejde med Dansk Posthistorisk Selskab den 25. januar 2020 afholde en hel dag under temaet ”Posthistorisk Skole”.
Dagen vil blive tilrettelagt af Ole Maintz, Niels Erik Thunbo Pedersen og John Buur Christiansen, personer der alle er kendte navne med en stor viden og erfaring inden for posthistorie. 

Så det set i sammenhæng med alle de andre spændende foredrag og foredragsholdere, som den kommende sæson byder på, ser vi igen frem mod en nye og spændende sæson for Djurslands Filatelistiske Højskole.

Højskoleprogrammet for sæsonen 2019/2020 finder du her.

Efter hånden som der kommer lidt mere ”kød” på de enkelte Højskoledage, vil du kunne holde dig underrettet på https://djursfilateli.dk/kalender/

Med venlig hilsen
Djurslands Filatelistiske Højskole

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED