Den 3. september begynder den nye sæson

Men kun en måned til sæsonstart kan Djurslands Filatelistiske Højskole nu endelig offentliggøre der nye Højskoleprogram for sæsonen 2022/2023.
Selv om Højskolens bestyrelse indtil nu har haft et travlt i 2022, både med afviklingen af DPHS-udstillingen ’POST 22’ og med opstarten af forberedelserne til næste års Nationale Frimærkeudstilling ’Den muntre’ der ligesom ’POST 22’ også bliver afholdt i Hornslet Hallen i samarbejde med Hornslet FrimærkeKlub.
Så har Djurslands Filatelistiske Højskoles programudvalg igen i år, lagt sig i selen for at skabe et spændende og meget afvekslende program for den kommende sæson.
Det bliver et program der kommer til at spænde over et stort og bredt udbud af foredrag, hvor vi får besøg af Grønlands Postvæsen og PostNord, og af andre foredrag kan bl.a.  nævnes, Koncentrationslejr post, Forsendelser fra DK til udlandet 1864-1871, Jernbanerne og deres postekspeditioner i Slesvig-Holsten og Lauenborg før 1864, Privat postbefordring i DK 1585-1871, Forsendelser fra DK til udlandet 1864-1871, Franske Postkort, for blot at nævne nogle få fra den breve vifte af foredrag som Højskolen tilbyder i den kommende sæson.

Du kan se hele Højskole programmet i kalenderen her

Eller i pdf-format her

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED