Seneste nyt om den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre”

Efter at vi for to uger siden kunne oplyse at udstillingsudvalget havde fundet plads til yderligere 50 rammer på den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre”, er det pludselig gået rigtig stærkt med tilmeldingen af eksponater, så den samlede tilmelding nu er på 350 rammesider, hvilket er absolut maksimum for udstillingen.

De seneste tilbagemeldinger fra udvalget siger, at der nu et totalt udsolgt af både rammer og handlerstande, hvilket i sig selv er en fantastisk præstation, allerede nu mere end et halvt år inden udstillingen slår dørene op for de mange besøgende, der i dagene 4.- 5. november forhåbentlig vil besøge udstillingen.

Og som udstillingsformanden Søren Chr. Jensen siger, nu har vi så god tid til at tilrettelægge alle de andre tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på ”Den muntre” til en god og hyggelig oplevelse.

Skulle du være kommet for sent med din anmeldelse af et eksponat til ”Den muntre”, så har du ved at kontakte Søren Chr. Jensen mulighed for at blive skrevet på en venteliste, i tilfælde af at nogle melder fra, eller ikke når at kvalificere sig til at deltage på en nationaludstilling inden november.
De evt. ledige rammer blive tildelt efter først til mølle-princippet
Søren Chr. Jensen kan kontaktes på mail: sorenchrjensen@gmail.com

Om Erik Sørensen

Se også

Generalforsamling i DFS og DFH

I går den 22. april 2024 blev der afholdt generalforsamling i Djurslands Filatelistiske Selskab (DFS) …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED