TAK23-Årets første klubudstilling i Danmark

Den 18. og 19 marts slår Birkerød Frimærkeklub dørene op for frimærkeudstillingen TAK23, der afholdes i:
 Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.
Åbningstider:

Lørdag  18. marts 2023           10:00 -16:00
Søndag 19. marts 2023           10:00 -14:00

Der er gode muligheder for parkering samt for offentlig transport, da Birkerød Idrætscenter ligger tæt på Birkerød station og dermed på S-tog og busser.

Udstillingen afholdes blandt andet for at fejre Birkerød Frimærkeklubs 80-års jubilæum.

Der vises 38 eksponater, fordelt på 5 udstillingsklasser, som vi glæder os til at vise frem for de forhåbentlig mange besøgende, der finder vej til Birkerød denne weekend. Hovedparten af de udstillede samlinger vises for publikum for første gang, så der er en masse nyt at se på. Et af de udstillede eksponater er et nyopsat uddrag af Jens Bruhns store samling af postkort fra det gamle Rudersdal.

Allerede i november måned startede forberedelserne til TAK23 med afholdelse af en ’udstillerskole’ arrangeret af Danmarks Filatelist Forbund og Birkerød frimærkeklub, og det er glædeligt at se, at mange af deltagerne har tilmeldt sig udstillingen.

Idrætscenterets cafeteria er åbent under hele udstillingen, så både arrangører og gæster kan få lidt godt at spise og få slukket tørsten under arrangementet.

Vi får også besøg af to velassorterede frimærkehandlere: Fyns Frimærke Service ved Bjarne Heck og Frimærkebutikken ved Theis Jørgensen, så de besøgende har mulighed for at få lidt nyt materiale med hjem til egne samlinger. Der bliver en tombola med flotte præmier, og endelig vil der i ’Glassalen’, lige ved siden af selve udstillingsområdet, blive etableret et ’mødecenter’ hvor der er plads til at mødes med andre ligesindede inden for vores dejlige hobby.

Birkerød Frimærkeklub håber på at få skabt en rigtig hyggelig udstilling, hvor frimærkefolket kan mødes og nyde hinandens og frimærkernes gode selskab.

På gensyn i Birkerød idrætscenter til marts.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Niels Erik Thunbo Pedersen: Telefon 40 77 95 55 eller e-mail: nielsthunbo@gmail.com.

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED