Post ´22 kommer nu hastigt nærmer.

Dansk Posthistorisk Selskabs jubilæumsudstilling begynder nu hastigt at nærme sig, og det bliver med garanti en udstilling, der helt sikkert vil komme til at gå over i historien, som den udstilling hvor det ypperste inden for dansk posthistoriske eksponater vil blive samlet på en udstilling, for første og måske også eneste gang.
Som du sikkert også har bemærket, så er der her på djursfilateli.dk i gennem længere tid, hver lørdag blevet præsenteret nogle af de eksponater, der vil blive udstillet på POST ´22, og når vi når frem til den 26. marts 2022, så har alle eksponater været præsenteret her på djursfilateli.dk
Så der er virkelig noget at glæde sig til,  når vi i den kommende tid også viser smagsprøver på de resterende eksponater.
På djursfilateli kan du ligeledes se en liste over de handlere, som du vil kunne møde på udstillingen, du finder listen her.
Frem til åbningen af udstillingen den 26. marts vil du også her på siden, kunne holde dig underrettet om nogle af de mange andre ting, der vil kunne opleves i forbindelse med udstillingen, hvor bl.a. alle både nuværende og nye medlem af Dansk Posthistorisk Selskab vil få en gratis boggave.

De praktiske oplysninger om udstillingen og en udstillingsplan finder du her.

af Erik Sørensen


Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED