Nu er det snart dagen før dagen

Nu kan vi tæller timer, til vi åbner POST ’22 lørdag den 26. marts kl. 10.00.

Udstillingen vil blive åbnet med taler af både DPHS-formand Palle Offersen og borgmester Michael Stegger Jensen fra Syddjurs Kommune.
Efter den officielle åbning slås dørene op ind til selve udstillingshallen med de 210 udstillingsrammer, der alle er tæt besat med alt det ypperste indenfor posthistoriske samlinger i Danmark.
Ud over selve udstillingen oplyser DPHS formand Palle Offersen, at der vil også være 9 handlerstande, alle med et bredt udvalg af materiale indenfor posthistorie.
Ligesom også både Djurslands Filatelistiske Højskole og DPHS også hver en stand med salg af bl.a. bøger.

Dagen igennem, både lørdag og søndag, vil der ifølge Palle Offersen være masser af foredrag ved rammerne, så der er nok at opleve hele weekenden. 

Husk også at afhente jubilæumsbogen “Kilder til dansk Posthistorie”, der udleveres som gratis gave til alle medlemmer. Bogen sælges til ikke-medlemmer for 300 kr. 
Hvis du melder dig ind i DPHS under udstillingen, vil du også modtage bogen som en gratis gave, sammen med en lang række andre gode tilbud.

I forbindelse med udstillingen vil der også være en publikumskonkurrence, hvor alle gæster kan stemme om “bedste samling”.

Du bestemmer selv, hvilke kriterier, som du vil lægge til grund for din stemmeafgivning. Alle kan stemme en gang pr. dag både lørdag og søndag. Begge dage udtrækkes der en publikumspræmie blandt de tilstedeværende. Præmien er et flot indstiksalbum sponsoreret af Nordfrim

Bedste samling vinder en flot glasvase, der er sponsoreret af Auktionshuset

Vi glæder os til at hilse på dig i forbindelse med POST ´22 i Hornslet Hallen i dagene 26- – 27. marts.

Af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED