Igen en stor succes Djursland

Djurs 2021 udstillingen er afsluttet og gulvet er fejet, og kan skrives inde i historiebogen sammen med alle de andre hyggelige udstillinger der i årens løb har været afholdt på Djursland.

At frimærkesamlerne længe har længtes efter at komme på frimærkeudstilling igen, kunne tydeligt ses på udstillingens besøgstallet, og på trængslen ved de to handlere der havde stande på udstillingen.

Vi kunne også se at gensynsglæden var stor, ved igen at kunne mødes med samlevenner, som man måske ikke havde set siden før corona nedlukningen.

Fra udstillingsudvalget skal der derfor lyde en stor tak, til alle fra hele landet der besøgte udstillingen.

Der skal også lyde også en speciel tak til alle, både hjælpere og annoncørerne der var med til at gøre udstillingen mulig.

Udstillingsudvalget får imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærren, da den næste store opgave allerede er sat i søen, nemlig den store udstilling POST ´22.
POST ´22 udstillingen der skal markere Dansk Posthistorisk Selskab 50-års jubilæum afholdes I Hornslet Hallen, Stadionvej 4, 8543 Hornslet.
Udstillingen afholdes af Dansk Posthistorisk Selskab i samarbejde med Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub.

Vi glæder os til at se dig igen til POST ´22.

Hilsen DJURS 2021

Hent resultatlisten for DJURS 2021 her


Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED