Grønlands frimærker

Som gammel udstiller af Grønland, kan jeg ikke lade være med hele tiden at skele til deres nyudgivelser, selv om det var posthistorien, jeg udstillede, og som hjertet brænder for. Grønland har allerede i år udgivet 6 nye frimærker, og de er ret forskellige. Kirkeruiner og Thulefjeldet, to spøgelsesmærker og to i serien med Grønlandske filmplakater. De to plakater er ret spektakulære.

At de grønlandske mærker er meget forskellige, kan ses ved den afstemning, man i øjeblikket kører om årets grønlandske frimærke 2022. Alle kan være med ved at gå ind på hjemmesiden www.stamps.gl og stemme og ved samme lejlighed se de nyudgivne frimærker.

Afstemningen løber frem til 2. april, så det kan sagtens nås, og der er fine præmier, der udtrækkes blandt dem, der stemmer. Skal man gætte på en favorit, så har motiver med kongelige ofte været vindere, så skal vi gætte på enten mærket med Dr. Margrethe eller det med Mary. Mine egne favoritter bliver altid de stålstukne mærker, fx de to med fisk. Stålstiksmærker er rigtige frimærker!

Det er ikke kun dem, der stemmer på vinderen, der er med i lodtrækningen, der trækkes lod blandt alle, der stemmer, så man kan trygt stemme efter egen smag.

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED