Et godt tilbud til de ”frafaldne”.

Er du også en af de ”frafaldne” frimærkesamlere, som de så smukt omtales i Stig Olsens artikel på mediet POV. International. Så var det måske en overvejelse værd at gå en tur på loftet, elle ind bagerst i det skab hvor du ikke har været i årevis og her finde din gamle frimærkesamling frem igen.

I disse corona tider hvor vi alle har været og stadie er delvis isoleret, er landets frimærkeklubberne så småt ved at åbne op igen. Her på Djursland gælder det både klubben i Grenaa og Hornslet.
Også selv om du måske allerede har fundet dem frem, og måske så småt er kommet i gang med samleriet igen under private og hjemlige forhold, så er der nu alligevel noget særligt ved at være medlem af det fællesskab, der er forbundet med at være medlem af en frimærkeklub.
I klubberne i både Grenaa og Hornslet er du altid velkommen som gæst, og for at prøve om klublivet er noget for dig.
Hvis du vil vide mere om frimærkeklubberne på Djursland og hvad de kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til kontakte en fra klubbernes bestyrelse, og her få besvaret de evt. spørgsmål som du måtte have.

Både Grenaa og Omegns Frimærkeklub og Hornslet FrimærkeKlub har deres egen side her på hjemmesiden djutsfilateli.dk, der dækker både Djurslands Filatelistiske Højskole og frimærkeklubberne på Djursland.
Her finder du både klubbernes mødeprogram samt klubbernes kontaktpersoner.

Frimærkeklubberne på Djursland overholder selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer med hensyn til at holde afstand og hygiejne.

Vi glæder og til at byde dig velkommen i en af Djurslands frimærkeklubber.

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED