Ernst Sass Matthiassen er død

Mindeord over Ernst Sass Matthiassen
Her lørdag morgen den 5. december 2020 får vi besked om, at Ernst Sass Matthiassen er stille sovet ind i aftes.
Kort tid efter at Ernst var blevet medlem Hornslet FrimærkeKlub, så var han og William Kriegbaum i gang med at etablere en juniorafdeling. Vel at mærke en juniorafdeling, hvor de unge mennesker markerede sig kraftigt både på de nationale og internationale udstillinger.
Allerede på det tidspunkt vidste vi, at her var et medlem der var handlekraftig og en person, der også på andre områder ville sætte sit aftryk i klubben, ved bl.a. et engagement, som han også har vist i forbindelse med alle de frimærkeudstillinger, han har været involveret i, både for Hornslet FrimærkeKlub og andre klubber.
Ernst og HFK har været involveret i over 20 udstillinger inden, for de seneste 30 år. Ernst har været drivkraften, manden med overblikket og med hans økonomiske sans har der altid været et fornuftigt afkast, når regnskabet skulle afsluttes.
Ernst var ikke fiskehandler for ingenting, har var handelsmand, og om det så var hans eget materiale eller noget han skulle sælge for andre, så elskede han at afslutte en god handel for begge parter.
Ernst købte for mange år siden, sammen med Peter Vindbjerg, en samling tofarvet, som de delte.
Senere blev det laks, Canada og en posthistorisk samling Aars, som var byen Ernst levede sine unge år i.
Vi og Hornslet FrimærkeKlub har mistet en person der også levede i nuet, og respekterede den tid, vi lever i i øjeblikket. Vi har ikke set Ernst i klubben efter udbruddet af pandemien, som vi alle døjer med i dag.
For to år siden meldte Ernst fra i forbindelse med bestyrelse og arbejde med udstillinger. Han syntes, at nu havde han vist vejen, og det kunne vi kun give ham ret i.
I denne svære stund går vores tanker til Inger, børn, svigerdøtre og børnebørn.
Æret være Ernst Sass Matthiassens minde.
På vegne af Hornslet FrimærkeKlub
Hans Urbak

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED