En genfødt filatelist ser tilbage.

I artiklen ”En filatelist ser tilbage” på mediet POV. International ser journalisten Stig Olsen tilbage på sine barndomsår og tid som frimærkesamler.
Artiklen er et kærligt tilbageblik på den glæde og viden en dengang 11-årig dreng fandt i de små papirlapper.

Stig Olsen afslutter bl.a. sin artikel med:

Jorden kunne være et bedre sted

Mens jeg kravlede op på trappestigen og i det øverste garderobeskab fandt en ny og lettere tilgængelig plads til mine albums bag fodbadekarret og håndvægtene, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om Jorden ikke ville være et bedre sted at mellemlande, hvis små drenge var blevet ved med at udveksle spændende frimærker fra alverdens lande i stedet for hademails og kompromitterende sexvideoer?

Frimærker har i 170 år været de firkantede tandhjul, der får Jorden til at dreje rundt og mennesker til at meddele sig til hinanden, og i 1826 dage og nætter bildte jeg mig ind, at der ville opstå orden i kaos og mening med det hele, hvis jeg blot lige sikrede mig det flotte blå 40 øres lyntogsmærke med storebæltsfærge fra 1947.

Jeg fik det til sidst, og virkningen varede faktisk i flere dage.

Læs hele artiklen her

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED