Godt nyt til dig der er bange for nåle

Efter hvad djursfilateli har erfaret, skulle der nu være hjælp på vej til de mange, der er bange for nåle og af den grund ikke ønsker at lade sig vaccineret mod corona virus.

Under udviklingen af den nye danske vaccine, har man fundet ud af, at den er meget nemmere at håndtere end de gængse vacciner. Derfor har PostNord og Bavarian Nordic, der skal producere vaccinen, netop indgået en aftale som tilgodeser begge parter. Vaccinen kan nemlig indtages oralt.
Postnord har foreløbig indgået en toårig aftale med Bavarian Nordic, om at genindføre den gamle lim, som vi kender den på alle frimærker, der udgives i den aftalte periode, og sammen med limen at tilsætte den nye form for corona vaccine.

Især ældre har brug for vaccinen, og da det hovedsageligt er ældre, der sender breve med frimærker, kan man slå to fluer med et smæk. Det nye tiltag skulle, hvis man bare sender to brev om ugen frankeret med disse frimærker, give en immunitet svarende til den traditionelle vaccine, blot ved at slikke på frimærkerne.

PostNord oplyser, at samtidig med, at de er med til at løse et stort samfundsmæssig behov, også selv regner med at få en økonomisk gevinst ud af aftalen, da beregninger som PostNord selv har lavet, viser en øget brevmængde på mellem 10 og 15%.

Endvidere oplyser PostNord, at man ved køb af disse frimærker kommet til at kunne vælge mellem lim med jordbær, vanilje eller smagen af Corona øl.

Den første frimærkeudgave der bliver udgivet med den nye “corona lim” bliver serien med sommerfugle.


Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED