Oldenburg 2017

Der er nu kun 14 dage til udstillingen Oldenburg 2017 slår dørene op, og i dagene 28-30 Juli vil centrum af dansk og tysk filateli komme til at ligge i Oldenburg.
Udstillingen er på over 650 rammer med eksponater i konkurrence klassen. Der vil også være en særudstilling arrangeret i samarbejde med det historiske fakultet på Oldenburg Universitet og byens arkiver og museer.
Som en del af denne udstilling vil der også blive vist fem unikke private samlinger. To af disse er de bedst og mest værdifulde samlinger af Oldenburg’s frimærker, der eksisterer (Oldenburg udgav egne frimærker 1852-1867). En anden samling viser breve sendt fra og underskrevet af alle de danske konger fra Frederik II til Christian IX, ligesom der også vises en samling der illustrerer Slesvigs begivenhedsrige historie. Den sidste samling fortæller historien om Struense fuld af hemmeligheder, løgne, politik, intriger og romantik i Danmarks mest berømt menage a trios (se vedhængte indledningsplanche) her.
Der vil virkelig blive vist nogle helt fantastiske eksponater fra mange områder på udstillingen i Oldenburg. Blandt andet vises også en traditionel samling German Eagles, der så vidt vides, viser ikke mindre end 5 af værdierne på FØRSTEDAGSKUVERTER og meget meget mere.
Så mon ikke der vil være en del danske samlere, der vil benytte lejligheden til at få nogle god og hyggelige filatelistisk dage i Oldenburg i dagene 28-30 Juli.

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED