WordPress Kursus: Få en moderne hjemmeside om filateli


Har du eller jeres forening en hjemmeside?
Hvis ikke, så var det måske værd at overveje at få en, og derigennem at få kontakt til samlere med samme interesse som dig selv, eller gøre opmærksom på jeres forening og derigennem få kontakt til evt. nye medlemmer.

Der er mange måder at lave en hjemmeside om filateli på. Du kan vælge at lave en simpel hjemmeside, der viser et udvalg af dine frimærker, eller du kan gå all in og lave en hjemmeside med masser af information om ikke kun din egen samling, men om frimærker generelt og ressourcer til andre filatelister. Uanset hvilket niveau du er på, så er det altid godt at taget på et WordPress Kursus i Hadsten og Grenaa. På dette kursus lærer du grundlæggende WordPress og får desuden inspiration til, hvordan du laver en moderne hjemmeside.

 Læs mere om kurserne her: https://made4media.dk/wordpress-kursus

Find ud af, hvor meget tid du har til rådighed

Nogle filatelister har mere tid end andre til at lave deres hjemmesider. Hvis du ikke har så meget tid, så er det bedre at lave en simpel hjemmeside med færre funktioner. På den måde behøver du ikke bruge al din tid på at holde din hjemmeside opdateret. Dette kommer også til at hjælpe dig i forhold til at kunne lave en ordentlig to-do plan, da du på denne måde kan planlægge i henhold til dit egen tidsforbrug, så du ikke kommer til at planlægge et site der kræver mere tid, end du har.

 

Vælg det rigtige webhotel

En af de vigtigste ting når det kommer til at lave en hjemmeside, er at vælge et godt webhotel. Webhotellerne er nemlig med til at bestemme, hvor god din hjemmeside bliver. Sørg derfor for at undersøge markedet grundigt, inden du vælger et webhotel. Der er både stor forskel på priserne, oppetider og andre nyttige funktioner, som de forskellige udbydere af webhoteller tilbyder.

 

Find inspiration online

Det kan virke svært at finde ud af, hvordan man laver en moderne og brugervenlig hjemmeside og ikke mindst, visualisere hvordan den rent faktisk skal se ud. Men heldigvis findes der masser af inspiration online – brug for eksempel Google, Pinterest eller en platform som Dribble til at finde inspiration til dit eget website.

 

Vær ikke bange for at bede om hjælp

Der er mange filatelister, der beder om hjælp fra professionelle, når de skal lave en hjemmeside. Det er altid en god idé at bede om hjælp, hvis du er i tvivl om, hvordan man laver en hjemmeside. Derudover kan en hjemmeside være svær at navigere rundt i, indtil man lige vænner sig til det. Derfor er det altså også en god idé at bede om hjælp, hvis du ikke føler, at du har styr på det.

Om Redaktionen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED