Så er det atter blevet Højskoletid.

Så er det igen ved at være tiden hvor vi atter skal mødes, til en dag med hyggeligt samvær og spændende foredrag på Djurslands Filatelistiske Højskole.

Nu på lørdag den 23. april tilbyder Højskolen igen to spændende foredrag.

Lørdag formiddag er det Leif Ørndorf der er formand i Odder frimærkeklub der fortæller om:

”Århundredes filatelist”
G. A. Hagemann En fortælling om mennesket og filatelisten G. A. Hagemann. Kun få har det været forundt at leve et lige så spændende liv som det, Hagemann har levet, samt fortælling om, den filatelistiske del af hans liv

Efter frokost er det Peter Skov Nielsen fra Vejle, der fortæller om:

”Vejles Posthistorie”
Et foredrag om posthistorien for Vejle Posthus og de tilhørende brevsamlingssteder. Dette krydret med materiale fra nogle udvalgte posthistoriske begivenheder.

Du kan læse mere om Djurslands Filatelistiske Højskole, der er et tilbud til alle filatelistel og posthistorisk interesserede, ved at følge linket her.

Husk også at Djurslands Filatelistiske Højskole den 21. maj afholder “Posthistorisk Skole”, mødet skulle oprindelig havde været afholdt i januar 2022, men blev på grund af Corona epidemien flyttet til den 21. maj 2022.
Hvis du ikke allerede, som fast deltage Højskolen, er tilmeldt dagen, kan det ske på mail: grenaaposthistorie@gmail.com eller på tlf. 24 89 02 52.

af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED