Se de første smugkig af Djurslands Filatelistiske Højskoles program 2020/2021

Programudvalget for Djurslands Filatelistiske Højskole, har nu afholdt deres planlægningsmøde for den kommende sæson 2020-2021, og her på djursfilateli.dk kan du i den kommende tid løbende holde dig opdateret om programmet for den nye sæson.

Efterhånden som udvalget træffer aftaler med de foredragsholdere, som gæster Højskolen i den kommende sæson, vil det blive lagt ind på kalenderen som du finder her.
Men vi kan da allerede nu, løfte sløret for nogle enkelte af de ting den kommende sæson vil byde på, bl.a. vil der igen i år som en opfølgning på succesen fra sidste sæson blive afholdt en Posthistoriek Skole II i samarbejde med Dansk Posthistorisk Selskab.
Derudover kan nævnes foredrag om så spændende emner som:

Rutebilbrve – Danske frankeringsmærker – An Introduction to the Postal History of UK during the Reign of Queen Victoria – Mail between Sweden Den-mark Both ways 1658-1875 – Holstebro Posthistorie – ”Århundredes filatelist” G. A. Hagemann – Færøerne – ”Temasamlinger: Filatelistisk og tematisk viden”, og så får vi også besøg af Lars Engelbrecht der vil introducere sin nye bog om ”Danmarks helsager – Den tofarvede udgave 1871-1905”, der udkommer i begyndelsen af det nye år.
Alt det og meget mere kan du holde dig opdateret med inde i kalenderen på djutsfilateli.dk

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED