Posthistorisk Skole i Hornslet

Posthistorisk Skole 2022

Vi nærmer os nu så småt nytår og dermed også anden halvdel af sæsonen på Djurslands Filatelistiske Højskole, der begynder den 15. januar med afholdelsen af ”Posthistorisk Skole” der er en fortsættelse af den posthistoriske skole der blev afholdt i forrige sæson.
Dage er igen lavet i samarbejde med Dansk Posthistorisk Selskab og det er da også igen John Buur Christiansen, Niels Erik Thunbo Pedersen og Ole Maintz der har tilrettelagt dagen.

Dagens program:
Programmet for dagen vil blive indledt med to-tre foredrag, hver af ca. 45 minutters varighed, og eftermiddagen er afsat til analyse af forsendelser – og meget gerne af forsendelser der er indsendt af deltagerne.
Derudover vil de tre foredragsholdere vise egne forsendelser og redegøre for hvordan disse analyseres.

Så alt i alt er der igen lagt op til en spændende og lærerig dag på Djurslands Filatelistiske Højskolen.

Hvis du allerede er tilmeldt hele sæsonen 2021/2022 på Djurslands Filatelistiske Højskole så er du selvfølgelig selvskrevet til at deltage, men da vi også åbner op for deltagere, der kun ønsker at deltage denne dag, vil vi meget gerne, om du vil oplyse hvis du evt. er forhindret i at deltage i ”Posthistorisk Skole” den 15. januar.

Har du forsendelser som du ønsker hjælp til at få analyseret, skal du senest den 31. december indsende en skanning i 300 dpi til Niels Erik Thunbo Pedersen på mail:
nielsthunbo@gmail.com

Tilmelding og afbud sendes ligeledes senest den 31. december til:
grenaaposthistorie@gmail.com

Ligesom sidst vi afholdte Posthistorisk Skole så glæder også denne gang, først til mølle-princippet, så vent ikke til sidste øjeblik med at sende din tilmelding.

Du kan læse mere om Djurslands Filatelistiske Højskole og om prisen for at deltage herOm Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED