Seneste nyt om filatelien på Djursland

Kære frimærke venner

 Frimærke Klubberne på Djursland har nu været lukket ned i flere måneder, og medens vi savner samværet, og håber at der snart kommer nogle indendørs aktiviteter i gang igen. 

Og selv om Djurslands Filatelistiske Højskole har været lukket ned på grund af regeringens og sundhedsmyndighedernes forsamlingsforbud, så har hverken Højskolen eller djursfilateli.dk ligget på den lade side.

 djursfilateli.dk har sammen med Otto Kjærgaard ​taget initiativ til en undervisningsserie “Posthistorie for begyndere”.
Dem kan vi varmt anbefale at se, nu hvor du alligevel sidder og keder dig, og de første fem videoer kan ses på følgende link:

https://djursfilateli.dk/posthistorie-for-begyndere/
https://djursfilateli.dk/posthistorie-for-begyndere-del-2/
https://djursfilateli.dk/posthistorie-for-begyndere-del-3/
https://djursfilateli.dk/posthistorie-for-begyndere-del-4/
https://djursfilateli.dk/posthistorie-for-begyndere-del-5/

POST 22 banner

Til orientering:

 Herudover kan jeg oplyse at Djurslands Filatelistiske Højskole (DFH) og Hornslet FrimærkeKlub (HFK) har indgået aftale med Dansk Posthistorisk Selskab (DPHS)  om i fællesskab, i anledning af foreningens 50-års jubilæum, at afholde en frimærkeudstilling POST `22 i Hornslet Hallerne 26.-27. marts 2022. 

  DFH og HFK blev kontaktet af DPHS, da de vidste at de to foreninger havde mange års erfaring med at arrangerer udstillinger, om vi ville være medarrangør af en jubilæumsudstilling til fejringen af foreningens 50-års jubilæum, og efter nogle forhandlinger frem og tilbage er den endelige aftale nu indgået.
Sådanne forhandlinger tager jo altid lidt længere i disse Corona tider, hvor de fleste møder er nødt til at foregå via internettet.

  På POST ’22 vil der kun være udstillet indbudte posthistoriske eksponater, og det vil være det ypperste inden for posthistorie der bliver vist på udstillingen.  
Så der er igen lagt op til nogle spændende og hyggelige dage på Djursland også i 2022.

Du du kan løbende holde dig opdateret på POST `22 egen side.

Vi skal heller ikke glemme vores egen udstilling DJURS 2021, som bliver afholdt på Rosengården 28.-29. august i år, også her kan du holde dig opdateret på DJURS 2021

Hvor vi igen håber at se dig til Danmarks hyggeligste klubudstilling.

Endvidere kan det oplyse at “Frimærkesamleren”  der er et tidsskrift udgivet af “FFF” (Frederiksbeg Frimærke Forening) også kendt som 3F, nu er blevet digitalt og kan ses på dette link
https://3fff.dk/3d-flip-book/frimaerkesamleren-2014-nr-1/

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED