Forbundets Netsalg skifter navn til DFF Netsalg

 Den 15. maj 2020 skifter Facebookgruppen ”Forbundets Netsalg” navn til ”DFF Netsalg”, således at der er identitet mellem navn på DFFs Facebookgruppen og navn på DFFs auktionsplatformen.
Team Netsalg, der består af de frivillige, der sørger for den daglige drift af DFF Netsalg, opfordrer medlemmerne i klubber under DFF til både at benytte www.dff-netsalg.dk samt til at blive medlem af Facebookgruppen.
Facebookgruppen er for alle, der køber og sælger på Forbundets Netsalg. Det er et forum, hvor de i øjeblikket 394 brugerne kan hjælpe hinanden, og hvor DFF Netsalg kan debatteres i en god og sober tone. Desuden har sælgerne mulighed for at fortælle, at de har lagt lots til salg; og de kan henvise med et link til platformen.
Der ydes IKKE support, vejledning mv. via denne facebook-site. Benyt i stedet for funktionen ”hjælp” på forsiden af www.dff-netsalg.dk , hvor der (mest henvendt til sælgerne) også findes et afsnit med ”tricks”. Vi har samlet gode råd i afsnittet ”Om os” under overskriften ”Best Practice”.
Brug funktionen ”kontakt os” til direkte henvendelse.

”DFF Netsalg” er i dag med sine over 42.500 lot, Danmarks suveræn førende internet side indenfor Netsalg af frimærker og postkort.

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED