Velbesøgt byttedag i Grenaa

DjursFilateli.dk har fra næstformanden i Grenaa og Omegns Frimærkeklub John Andersen modtaget følgende indlæg efter gårsdagens byttedag i Grenaa:

 

Byttedag i Grenaa.

Søndag d. 17 september. Der er sæsonstart på byttedagene i den filatelistiske verden.
Traditionen tro arrangerer Grenaa og Omegns Frimærkeklub i samarbejde med Djurslands Møntforening byttedag i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

”Arbejdsholdet” fra de to foreninger mødtes kl. lidt i 8. De ca. 60 borde og flere end 200 stole skulle på plads hurtigst muligt, således at handlere og kræmmere kunne rykke ind med deres materiale. Jeg tror vi satte ny rekord i hurtig opsætning, 25 min. – så var alt på plads.
Dette kan naturligvis kun lade sig gøre, hvis medlemmerne af de to foreninger bakker godt op om det fælles arrangement. Stor tak og ros til de fremmødte, som gav deres indsats og gjorde det muligt at afholde det store arrangement i Grenaa.
Da dørene åbnede kl. 10:00, begyndte der at være folk rundt om ved de handlende, folk som kikkede på frimærker og mønter. Som klokken nærmede sig middag var der på et tidspunkt ligefrem trængsel blandt handlerstandene. Der blev købt og solgt, og de to foreninger fik da også flere henvendelser fra samlere, der ville have hjælp til at afvikle deres samlinger. Det er jo sådan, at der er flere, der forlader samler hobbyen end der er nye, der kommer til, og selvfølgelig skal foreningerne hjælpe, både når nye medlemmer begynder, og når ældre mangeårige medlemmer ønsker at bringe deres samler aktiviteter til ophør. Som dagen skred frem talte jeg med folkene i handlerstandene, de gav udtryk for at det havde været en god dag i Grenaa.
Nogle havde selvfølgelig haft større omsætning end andre, men det afhænger jo i høj grad også af hvad den enkelte handler udbyder i sin stand, og hvad de fremmødte samlere ønsker at købe eller sælge.
Da byttedagen var afsluttet, var de to arrangerende foreninger enige om, at det havde været en god dag, selv vejret havde vist sig fra bedste side.

Grenaa og Omegns Frimærkeklub
p.b.v.
John Andersen

   
 
 

Foto/DjursFilateli.dk

 

 

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED