Sidste nyt om Hornslet FrimærkeKlubs jubilæums udstilling Hornslet 20-18

Hornslet FrimæreKlub’s 40 års jubilæums udstilling Hornslet 20-18 der afholdes i dagene 24. – 25. marts 2018 kan med glæde oplyse, at 54% af de oprindelig planlagte 200-250 rammer allerede på nuværende tidspunkt er reserveret. Dette er netop blevet oplyst efter udstillingsudvalgets møde her den 9. august.

I modsætning til de foregående år bliver Hornslet 20-18 afholdt på Rosengården, Tingnej 22, 8543 Hornslet. Flytningen af udstillingen giver udstillingsudvalget mulighed for at udvide udstillingen med flere rammer, hvis det skulle vise sig nødvendig. Samtidig med at der bliver plads til mange flere samlinger, bliver der også plads til flere handlere. 
For udstillingens besøgende byder flytningen også på bedre parkeringsforhold.

Vi skal helt tilbage til 2006, hvor Djurslands Filatelistiske Højskole afholdte den nationale udstilling DJURS 20 i Hornslet Hallerne, før vi finder en større udstilling på Djursland.

Hornslet 20-18 afholdes af Hornslet FrimærkeKlub i samarbejde med Djurslands Filatelistiske Højskole. Et samarbejde der blev etableret for flere år siden, og som siden har vist sig at være den helt rigtige beslutning, og et samarbejde der kun er blevet bedre og bedre som tiden er gået. Et samarbejde der også giver muligheder for at høste af hinandens erfaringer og netværk.
Så det er ikke uden grund, at udstillingerne på Djursland kaldes Danmarks hyggeligste klubudstillinger.

Hvis du ønsker at ønsker at udstille på Hornslet 20-18 så kan du hente anmeldelsesskemaet, og læse mere om udstillingen her.

 

 

 

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED