PostNord ramt af shitstorm, dårlig medieomtale og utilfredse kunder som udtrykker vreden via TrustPilot

‘Er du også træt af at PostNord ikke kan finde ud af at levere hverken pakker eller breve?’ sådan starter facebook-siden: Boykot PostNord som bare er seneste eksempel på shitstormen mod PostNord.

 
Hvis du ønsker læse anmeldelserne fra TrustPilot – klik her og læs…

1.672 har trykket ‘Syntes godt om’ facebook-siden: BOYKOT POSTNORD en side hvor utilfredse privatpersoner fortæller om deres oplevelser og utilfredshed med det delvis monopol-styret selskab Post Nord. 

Det er ikke kun privatpersoner som beretter deres utilfredshed, men også flere medier kan fortæller om situationer fra Danmark hvor Post Nord ikke ligefrem roses.

 

MEDIEKLIP

Kunder venter forgæves på pakker fra PostNord

Flere end 200 seere har skrevet til forbrugerprogrammet Kontant, fordi PostNord ikke leverer deres pakker hjemme som aftalt.

Vi køber pakker på nettet som aldrig før, det er nemt og hurtigt. Desværre går det ikke altid så let at få pakkerne leveret derhjemme. Forbrugerprogrammet Kontant har hørt fra flere hundrede danskere over hele landet, som, mens de går hjemme og venter på en pakke, får besked fra PostNord om, at deres pakke ikke kunne leveres, fordi de ikke var hjemme. (LÆS HELE ARTIKLEN FRA DR.DK)

 

PostNord kan ikke se problemet: 1000 blodprøver nåede ikke frem i tide

PostNord har været så langsom til at levere blodprøver til Aalborg Universitetshospital, at cirka 1.000 blodprøver er gået tabt. Den historie bringer DR P4 Nordjylland i dag lørdag.

Patienterne, som havde fået foretaget blodprøverne, må nu tage blodprøverne om.

PostNord, som er ansvarlige for at fragte blodprøverne til tiden er uforstående overfor problemet, da virksomheden oplyser, at den holder sig inden for rammerne for fejl, som er angivet i kontrakten mellem PostNord og Region Nordjylland. (LÆS HELE ARTIKLEN FRA BT.DK)

 

NEJ, NEJ, NEJ! POSTNORD HAR MISTET PAPIRERNE TIL RICHTERS GULE M3

I forrige måned eksporterede Anders Richter sin BMW M3. Bilen nåede fint frem, men det gjorde bilens papirer aldrig.

Hvad er der sket?

I forrige måned fik jeg solgt min dakargule BMW M3, som jeg har passet og plejet de seneste mange år. Jeg solgte bilen til en hollandsk forhandler. Vi aftalte, at bilen skulle sendes derned på en autotransporter, og at papirerne skulle sendes som en “Track and Trace”-pakke til Holland. Det er nemlig meget normalt i denne slags situationer, at man ikke har både bil og bilens papirer på samme sted, hvis nu bilen skulle blive stjålet under transporten eller noget andet. 

Dansk Autologik stod for transporten af bilen, hvilket foregik lige efter bogen og endda til en yderst rimelig pris. Tommel op til jer!

PostNord stod for transporten af papirerne, og det gik mildt sagt mindre heldigt. For pakken nåede aldrig frem til bilens nye ejer.  (LÆS HELE ARTIKLEN FRA BILMAGASINET)

Om Redaktionen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED