Postiljonen i virussens skygge

I skrivende stund ser det ud til at Postiljonen gennemfører sin auktion i Malmø den 3. og 4. april, selv om det måske vil afstedkomme nogle praktiske problemer. Forhåbentlig vil virussen ikke smitte af på købslysten, da det ville være synd for sælgerne, for det er i sandhed et sandt eldorado af materiale, der sættes under hammeren.

Først og fremmest Niels Schous utrolige fodpostsamling. 157 fantastiske lots fra en samling, som desværre aldrig er blevet udstillet, inden den nu splittes. Vi må nøjes med det særlige katalog, man har lavet med gode afbildninger af samlingen. Den er flot præsenteret. Efter denne samling forhåbentlig er vel solgt, sættes den stemplede 2 RBS-firblok til salg – startpris €40.000! Ring til banken!

Der sker andet på denne auktion. Finlandssamlere kan byde på lots fra Risto Pitkänens Grand Prix samling ’Finsk Posthistorie før UPU’ – igen utroligt flot materiale. At den svenske afdeling også er spækket med flot materiale, er en selvfølge for dette svenske auktionsfirma. 

Sådan kan der blives ved. Færøerne, Grønland og Dansk Vestindien er meget flot repræsenteret, men samlere kan selv erhverve det flotte katalog på firmaets adresse og studere alle herligheder: Box 537, S-201 25 Malmö, Sverige, eller i disse coronatider nøjes med at fjernstudere og evt. byde på www.postiljonen.com. Selv om computere kan få virus, så skulle det ikke være en dødelig smitte, men samleglæden kan i den grad smitte, når man ser niveauet på denne auktion.

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED