Filatelisten takker af

af: Otto Kjærgaard
Nekrolog
Det er med beklagelse at måtte konstatere, at Leif Ørndorf har valgt at kaste håndklædet i ringen og nedlægge FILATELISTEN.DK. ”Efter 15 år med siden må jeg erkende, at gnisten til at fortsætte ikke længere er til stede”, lyder budskabet. Det er kedeligt, for selv om domænet overlades til Danmarks Filatelistforbund, vil det næppe blive det samme. FILATELISTEN har, som et organ uden for det etablerede filatelistiske netværk, kunne tage emner op, som ”officielle” organer ikke kan.
Personligt vil jeg savne hver dag lige at klikke ind på FILATELISTEN og se, hvad der nu var på siden – både for at nikke anerkendende til det, jeg har været enig i og somme tider udstøde en sagte knurren mod skærmen, når jeg var rygende uenig. Det må vel være et succeskriterie, at FILATELISTEN har kunnet rejse debatter, meninger kunne brydes og dermed skabt omtale af vores fælles hobby. Hvor skal det ske nu?
Leif har annonceret, at han vel genoplive sin blok, som har ligget stille i længere tid, men det bliver nok ikke helt det samme. Personligt håber jeg på, at Leif ombestemmer sig og finder det kedelig at gå på pension, eller finder en, der vil videreføre han arbejde med siden, da det er svært at komme igennem med frimærkestof og debatter i mange andre medier. På godt og ondt har siden rusket op i mange samlere. Det vil blive savnet og forhåbentlig vil noget tilsvarende blomstre op hos en, der føler sig kaldet. Eller er der nogen, der kan tage en ”kammeratlig” samtale med Leif Ørndorf.
Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Fremmede mærker på danske forsendelser

På udstillingen Den Muntre i Hornslet i efteråret 2023 var der et enrammes eksponat med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED