Fåborg kalder igen for 112. gang

H.J. Rasch i Fåborg sælger frimærker og breve i god kvalitet Auktionshuset H. J. Rasch afholder sin auktion nr. 112 den 27. marts. Kataloget er udsendt, helt i farver og med 1057 lots, som sættes under hammeren. Antallet af lots er faldet lidt siden sidste auktion.

Opråbspriserne er fra 70 kr. og opefter, men uden de helt dyre lots man ser på store auktioner. Forsiden af kataloget viser et 2 RBS Thiele brev med fodpoststempel. Opråbsprisen er 4250 kr., men der er et andet til salg med skjolder, hvor prisen kun er 900 kr., hvis man skulle stå og mangle sådan en.

Som sædvanligt er der mærker, breve og samlinger fra det meste af verden, men der er mange flotte breve fra den klassiker periode i Danmark. Enkeltmærker fås her med flotte afstemplinger.

Hører man til dem, der gerne vil samle en god Danmarks- eller Skandinavienssamling, så kan man her finde frimærker, der kan sættes ind i de tomme huller, og er ens trang mere til breve, så kan man også her få stillet sin lyst.

Kataloget fås på adressen Svendborgvej 106 C, 5600 Fåborg eller på hjrasch@hjrasch.dk I skrivende stund virker linket ikke, men mon ikke auktionen bliver lagt op en af dagene på www.rasch-frimaerker.dk

af/ Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Filatelistisk frokost

Frokost og snaps hører sammen – specielt kryddersnaps. Skal du lave en festlig frokost for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED